zaterdag, juni 22
Shadow

Informatie

Reizen naar Oeganda met een extra bijzonder doel.

Hou jij van reizen maar trekt het je aan om je reis een extra dimensie te geven, je nuttig te maken in het land waar je op bezoek gaat? Wij bieden reizen aan waarin je als vrijwilliger/ster een paar weken/ maanden hulp gaat bieden in een project, of naar wens meerdere projecten verdeeld over het land. Dit zijn voornamelijk scholen, gemeenschapsprojecten of activiteiten verzorgd door een lokale organisatie. 

Als je graag behalve de toeristische kanten van Oeganda ook kennis wilt maken met cultuur, met de mensen en graag een steentje wilt bijdragen aan de ontwikkeling en in stand houden van noodzakelijke projecten, dan is deze reis perfect voor jou! 

Wij hebben een team klaar staan in Kampala dat jou kan begeleiden van het moment dat je aankomt op het vliegveld in Entebbe, gedurende je verblijf, tot aan je vertrek. Ook kunnen wij je helpen als je graag een safari zou willen doen, of waar Oeganda vooral om bekend is, oog in oog wilt komen te staan met de gorilla’s in Bwindi. Uit ervaring kan ik ( Irene) zeggen dat dit een onvergetelijke ervaring is. 

Oeganda is prachtig, de natuur is overweldigend mooi, er zijn veel reservaten dat je kunt bezoeken om wilde dieren te zien. Maar ook andere activiteiten zoals een Nijlcruise, raften, bungee jumping, fietsen en mountainbiken, vogels spotten, berg beklimmen, wandeltochten en zo veel meer….Je kunt deze activiteiten tijdens of na je vrijwilligerswerk plannen en wij helpen je er graag bij. 

Vrijwilligers verblijven in airbnb accommodaties of in een guesthouse. Het is afhankelijk van de locatie en wat er beschikbaar is. In de prijs is het verblijf en ontbijt inbegrepen. 

 

 

Translate »